מי נגד מי בפגיה? סקירת הכרות עם בעלי תפקידים ואנשי הצוות בפגיה
מי נגד מי בפגיה? קבלו סקירת הכרות עם בעלי תפקידים ואנשי הצוות בפגיה. ממי לבקש אם אפשר להכניס את הדודה מאוסטרליה? מי יענה על שאלות בצורה הכי טובה? מי מומחה בלוגיסטיקה ומי מלובשי הירוק נמצא במחלקה פחות זמן מכם?
האחיות
נתחיל בחשובות ביותר, אלו האחיות כמובן.
סטודנטיות לסיעוד
כוחות עזר סיעודיים
בנות שירות
מזכירה
מתנדבים
סטז'רים
מתמחים ברפואת ילדים
בשנה השמינית של לימודי הרפואה, בוחרים הרופאים התמחות. התמחות בילדים נחשבת נחשקת, אבל בסוף הדרך מעטים יבחרו בנאונטולוגיה כתת התמחות. המתמחים נמצאים בכל יום רגיל בין 8-16 ובנוסף בתורנות שבועית של 26 שעות. כולל שבתות, חגים, שעות הערב, הלילה וימי שישי. בזמנים אלו הם מגבים מספר מחלקות וניתן לקרוא להם למקרים דחופים בעיקר. כל רופא ילדים עובר כחצי שנה של עבודה מעשית בפגיה, בהמשך הוא יעבור לעבודה מעשית גם במחלקת ילדים, מיון ילדים וטיפול נמרץ ילדים. ההתמחות אורכת ארבע וחצי שנים. בסיום ההתמחות הרופא יכול לבחור לאיזה תחום בילדים ברצונו להמשיך, גסטרו ילדים, קרדיו ילדים, נוירו ילדים ועוד
תת התמחות בנאונטולוגיה
יחידי הסגולה הבוחרים במקצוע שאין בו כסף והרבה הוקרה, זוכים בתענוג של עוד כמעט עוד שלוש שנות לימודים ועבודה קשה. רופאים אלו נמצאים רק בפגיה בעבודתם המעשית. לצערם, הם עדיין עושים תורנויות של 26 שעות כולל שבתות וחגים. חלקם, (אין רבים מהם באופן כללי), בוחרים לעשות את תת ההתמחות בחו"ל ולחזור אלינו בסיומה.
כתיבת תגובה